Over mij

Ik ben geboren in een klein stadje in Nederland genaamd Nieuw-Nederland, en ik woon nu in New York City. Het is mijn droom om op een dag een grote impact te maken op de wereld. Daarom vind ik het heerlijk om te kunnen schrijven, video's te maken en andere mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken.

De manier waarop dingen in de afgelopen 2-3 jaar zijn gegaan is echt geweldig. Deze blog is gegroeid en veranderd van het bescheiden begin. Vanaf het moment dat het een kleine blog die ik begon in juli 2010, om het huidige staat. Er zijn sommige mensen die nog nooit van mij gehoord, en anderen die bekend zijn, maar hebben een zeer bescheiden, en enigszins naïeve mening over wat deze blog moet worden. Ik weet dat dit niet zorgen voor een zeer aangenaam te lezen, maar er is een reden voor. Voordat ik begon deze blog, ik was vrij veel een complete newbie in de nagel gemeenschap.

Ik heb altijd al om dit te doen vanwege hoe goed het is en vanwege de hoeveelheid tijd die het kost om het te doen.

Dus besloot ik om te proberen om mijn eigen nagellak te maken met behulp van natuurlijke materialen en technieken. Ik had het geluk om een mooie vrouw in Nederland te vinden en ze hielp me met mijn project. We hebben geprobeerd om een aantal zeer goede producten te vinden om onze vernis te maken. Ik hoop dat je het net zo leuk als ik en het spijt me als de links zijn naar beneden voor enige tijd. Ik weet dat ik heb weggelaten een aantal belangrijke punten en als je het gevoel dat je moet meer weten dan laat het me weten in de reacties hieronder. Als u tips die u denkt dat moet worden op deze lijst dan laat het me weten. Het belangrijkste doel van dit bericht is om u te voorzien van informatie over hoe je je eigen natuurlijke nagellak te maken.

Mijn vader zei altijd tegen me: "Wees voorzichtig, als je gaat schrijven over nagellak, moet je dat in het Nederlands doen, want als je het in het Engels vertaalt, zal het erg verwarrend zijn." (Eigenlijk is het niet alleen mijn vader die dit denkt, maar het is ook heel waar voor veel Nederlanders, inclusief ikzelf). In ieder geval was ik echt geïnteresseerd toen ik zag dat de eerste Nederlandse nagellak magazine werd gelanceerd en ik besloot om het tijdschrift te proberen.

Naar mijn bescheiden mening, dit is een van de grootste dingen over dit tijdschrift. "Mijn meer in de nagelen" is in feite een uiterst eenvoudige titel: Het vertelt je gewoon wat er in het magazine staat. Er is geen uitleg en geen introductie. Op deze manier is het magazine een perfecte keuze voor mensen die niet op zoek willen naar een tutorial voor hun nagellak. Dit is het eerste artikel van de maand.

In 2019 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv-zender Nederlandse Nij. In mijn interview werd ik ook gevraagd naar mijn nieuwe boek, 'Nail varnish: The Secret World of Beauty Products'.

Ik ben een zeer lange tijd volgeling van de schoonheid en schoonheid ingrediënten industrie. Ik ben in de industrie voor bijna 30 jaar. In 2015 was ik een van de sprekers op de World Beauty Expo. Ik ben al een blogger voor bijna 10 jaar en ik heb geschreven verschillende boeken, artikelen en blogs over de wereld van nagellak. Ik schreef ook een boek in 2006, dat in 2009 in het Engels werd vertaald. Mijn favoriete product? Het is waarschijnlijk degene die ik heb gebruikt voor de laatste 15 jaar. Dit is de ware. Ik noem het "Nail Varnish and the Black Polish", omdat ik het gebruikte op mijn nagels elke dag voor meerdere jaren. Het werkt geweldig op zwarte nagels en ook de meeste van alle vernis die ik ken.