Waarom zou je als moslim geen nagellak moeten dragen?

want ik ben een oplettende moslim die geen cosmetica of nagellak koopt en gebruikt. Ook Rituals Parfum Interieur is een test waard. Als u wilt leren over mijn overtuigingen en hoe ik leef mijn leven als een moslimvrouw, bezoek dan de post over mijn overtuigingen op mijn site, of lees over het hier.

Het is een veel voorkomende misvatting in veel westerse samenlevingen dat mannen geen cosmetica moeten dragen omdat ze andere vrouwen zouden kunnen beledigen. Wat te doen als nagellak niet uitgaat? Ik ben blij om te zeggen dat een moslim man is toegestaan om cosmetica en nagellak te dragen. Dat is waar, en dit is waarom vele Moslimmensen beginnen de make-up en de nagellak te dragen alvorens zij gehuwd zijn. Als moslim is het niet aan mij om te oordelen, maar je mag doen wat je wilt met je lichaam, zelfs als het voor de andere vrouwen van de samenleving is. Ik heb ook veel verhalen gehoord over meisjes, sommigen van hen meisjes jonger dan ik, die werden lastiggevallen door hun ouders vanwege wat ze droegen. Deze verhalen zijn waar, en ik ben zo trots dat ik niet verantwoordelijk ben voor hun daden. Als u meer wilt weten over dat, lees dan dit artikel over. Als u sommige voorbeelden van zoekt hoe Moslims nagelvernis dragen, lees dan mijn nagels artikel. Ik zal je erover vertellen.

Wat ik leuk vind aan het dragen van nagellak Ik denk dat mijn favoriete deel is om te weten dat ik mijn nagellak kan kleden volgens mijn smaak, zodat het langer kan duren en glanzend kan blijven. Ik hou van dat ik het kan toepassen op mijn nagels wanneer ik wil, niet alleen terwijl ik werk op de computer. Het is zo leuk! Mijn favoriete manier om nagellak te dragen is om het boven een spiegel te leggen. In tegenstelling tot nagellak vergelijk, is het merkbaar meer geschikt. Het ziet er zo mooi op mijn nagels! Waarom je nagellak moet kopen Ik weet zeker dat je er al wat vragen over hebt. Als je dat niet doet, voel je vrij om hen te vragen in de comments! Zorg er ook voor dat ik mijn artikel over hoe nagellak te maken vanaf nul te controleren. Wat kun je verwachten van nagellak? Er zijn een heleboel manieren waarop u gebruiken nagellak. Een van hen is om je nagels te bedekken met het. Je er ook een nagellak op hebben. Een andere manier is om het te gebruiken als een nagellak remover.